Sluit Poolhouse Plaza
De grootste showroom met poolhouses in België. Elke dag open.

Wie zijn wij?

Ruim 30 jaar ervaring ten dienste van uw buitengevoel. Een volledig team van medewerkers zorgt voor de realisatie van uw dromen. Van onze commerciële adviseurs en een ontwerpteam tot een eigen productie-atelier: elke stap verdient onze grootste zorg.

Contacteer ons

14000

Tevreden klanten

Elke dag open.

Elke dag van de week kunt u terecht in onze 3.000 m² grote showroom in Dottenijs, ook op zon- en feestdagen. De ideale plek om inspiratie op te doen voor uw poolhouse en tuinconstructies. Onze adviseurs ontvangen u er graag om naar uw dromen te luisteren en om ze mee te realiseren. Bovendien hebben we ook een team adviseurs dat bij u thuis ter plaatse komt om onmiddellijk een beeld te krijgen van de stijl, afmetingen, ligging enz.

Een betrouwbare partner

Poolhouse Plaza is een concept van Veranclassic, specifiek gericht op het ontwerp en de productie van poolhouses. We steunen op de enorme ervaring van Veranclassic, dat reeds 30 jaar lang allerlei buitenconstructies en woonuitbreidingen ontwikkelt voor de Franse en Belgische markt.

 

Als klant plukt u alle vruchten van deze jarenlange ervaring. Qua materialen, individuele projecten, doorgedreven kennis van het volledige productieproces: het buitenleven zit in onze genen en wij gaan tot het uiterste om uw droom te realiseren.

 

Met het merk Poolhouse Plaza combineren we dus de jarenlange ervaring van Veranclassic met een apart poolhouse-concept. Kwaliteit in combinatie met exclusief design. Het resultaat? Het grootste aanbod van de markt op het vlak van poolhouses, met volledig eigen productie op basis van de allerbeste materialen.

Bezoek Poolhouse Plaza

Laat u inspireren in onze Poolhouse Plaza showroom

Bezoek onze Poolhouse Plaza showroom

Onze mooiste realisaties in een prachtig inspiratieboek

Ons inspiratieboek downloaden