Sluit Poolhouse Plaza
De grootste showroom met poolhouses in België. Elke dag open.
Nieuws
25 maart 2021

Onze showroom blijft open maar enkel op afspraak

Beste klanten,

In overeenstemming met de nieuwe richtlijnen die opgesteld werden door de Belgische regering in de strijd tegen het coronavirus en die van kracht zijn vanaf zaterdag 27 maart 2021, zal onze showroom open blijven maar werken wij wel enkel nog op afspraak

U kan dus nog steeds 7 dagen op 7 terecht in onze sfeervolle belevingsshowroom gelegen aan de Jacquetboslaan te Dottenijs waar u inspiratie kan opdoen voor uw nieuwe poolhouse in hout, trespa of crepi maar wij vragen u om op voorhand een afspraak vast te leggen.

Wij hebben alle noodzakelijke maatregelen getroffen zodat u in veilige & coronaproof omstandigheden kan langskomen. Daarnaast vragen wij u natuurlijk om alle gekende richtlijnen in acht te nemen bij uw bezoek aan onze showroom, zoals de mondmaskerplicht, het bewaren van een veilige afstand van 1,5 meter met onze projectadviseurs & andere klanten alsook het ontsmetten van uw handen bij het binnenkomen. Wij verzoeken u ook om maximum met 2 personen van hetzelfde gezin langs te komen voor uw afspraak.

Door de grote oppervlakte van onze showroom, de brede gangen & de vele aparte zitruimtes, kunnen wij u zeker een veilig & zorgeloos showroombezoek garanderen. Om de afspraken & gesprekken veilig te laten doorgaan, hebben wij ook plexischermen voorzien. Zo kunnen we ons volledig focussen op de creatie en realisatie van de poolhouse van uw dromen. 

Wilt u een vrijblijvende afspraak vastleggen met één van onze projectadviseurs? Vul dan hier ons online afspraakformulier in of neem telefonisch contact met ons op via +32 (0)56 85 48 74

Blijft u toch liever thuis & zou u graag eens binnenkijken in onze showroom? Breng dan een virtueel bezoek aan onze showroom via deze link.

Wij danken u voor uw begrip & kijken alvast uit naar uw komst!

Wij wensen u & uw naasten ondertussen het allerbeste toe in deze speciale tijden. 

Het Poolhouse Plaza by Veranclassic-team