Sluit Poolhouse Plaza
De grootste showroom met poolhouses in België. Elke dag open.
Nieuws
8 maart 2022

Spring Sale Opendeurdagen op 19 en 20 maart 2022

Bent u op zoek naar een exclusieve poolhouse in Trespa, hout of aluminium? Of droomt u van een stijlvolle tuinkamer of strak bijgebouw waarin u het ganse jaar door kan genieten van uw tuin? Breng dan op 19 en 20 maart 2022 een bezoek aan onze showroom te Dottenijs want omdat de lente voor de deur staat en wij dit jaar 30 jaar bestaan, organiseren wij in dat weekend onze Spring Sale opendeurdagen

 

Lentecondities en uitzonderlijke prijzen


Wilt u graag genieten op uitzonderlijke en tijdelijke condities op onze poolhouses, bijgebouwen en tuinkamers en ook nog kans maken op tal van lentefrisse prijzen? Kom dan zeker eens langs tijdens onze lenteopendeurweekend. Wij verloten daarnaast ook een elektrische fiets ter waarde van 1.495 € incl. BTW onder alle klanten die op 19 of 20 maart een project vastleggen bij ons. Ons team staat alvast vol enthousiasme te springen om u te verwelkomen in onze prachtige belevingsshowroom en om u te helpen bij de realisatie van de poolhouse van uw dromen! Komt u de lentesfeer ook opsnuiven in het weekend van 19 en 20 maart?

 

 

Waar en wanneer gaat de Spring Sale opendeur door?


Op zaterdag 19 maart van 9u30 tot 18u30 en op zondag 20 maart 2022 van 14u tot 18u30 gaan onze Spring Sale opendeurdagen door in onze showroom aan de Jacquetboslaan 1 te Dottenijs. De toegang is gratis en vrijblijvend. Kom dus zeker langs en bewonder tal van prachtige poolhouses in onze showroom. 

 

 

Leg nu al een afspraak vast tijdens onze opendeurdagen! 


Zoals hierboven vermeld, is de toegang tot ons opendeurweekend volledig gratis en vrijblijvend voor iedereen. Maar zou u graag zekerheid hebben dat u bij aankomst onmiddellijk kan geholpen worden door onze projectadviseurs om wat meer uitleg te krijgen over uw poolhouseproject en een gratis offerte te ontvangen voor de poolhouse van uw dromen? Dan raden wij u toch aan om nu al vrijblijvend een afspraak om uw vast te leggen via ons online formulier door op deze link te klikken. U kan een afspraak maken tot en met vrijdag 18 maart 2022.