Sluit Poolhouse Plaza
De grootste showroom met poolhouses in België. Elke dag open.

Hoe gaan we te werk?

Uw poolhouse verdient onze grootste zorg, van ontwerp tot uitvoering en plaatsing. Bovendien vinden we het belangrijk om u een zo goed mogelijk beeld te geven van het eindresultaat. Onderstaande stappen zetten uw idee om in een gebruiksklare poolhouse.

1

Studiefase

Heeft u al een bepaald idee in uw hoofd of zou u graag nog wat inspiratie opdoen? In onze ruim 3.000 m² grote showroom in Dottenijs vindt u tal van voorbeelden, stijlen en materialen. Maar wist u dat onze adviseurs ook bij u thuis langskomen? Zo hebben we meteen een beeld van de stijl van uw huis en kunnen we praktische zaken als afmetingen, oriëntatie enzovoort bepalen. U ontvangt een gratis en vrijblijvende offerte.

2

Technische studie

Uw wensen en eisen worden door onze projectcoördinatoren omgezet in een technische studie en een eerste ontwerp. Dit eerste ontwerp geldt als basis voor het uiteindelijke plan en het productieproces.

3

Het ontwerp

U ontvangt een gedetailleerd ontwerp, inclusief afmetingen en technische gegevens. Zo kunt u alle voorbereidingen treffen voor een vlotte plaatsing van uw poolhouse.

4

3D-simulatie

Uw droom krijgt vorm dankzij een levensecht ontwerp. Wenst u bepaalde zaken toch nog aan te passen? Geen probleem, ons productieproces start pas na uw eventuele opmerkingen.

5

Het productieproces

Onze ervaren medewerkers voeren het goedgekeurde ontwerp tot in de puntjes uit. Een productieproces dat van begin tot einde in ons eigen atelier verloopt, met de beste materialen en volgens strikte procedures.

6

Plaatsing

Eindelijk is het zover: uw poolhouse is klaar en kan geplaatst worden. U mag een telefoontje van ons verwachten om af te spreken. Bekijk hier de plaatsing van een poolhouse!

7

Genieten

Uw nieuwe poolhouse staat er: het genieten kan beginnen!

Waarop letten bij een poolhouse?

Een poolhouse is het verlengde van uw woning. Zorg dus voor eenzelfde stijl en sfeer van de gebruikte materialen.
De oriëntatie van uw poolhouse is essentieel. Lichtinval is belangrijk, maar uw poolhouse mag geen serre worden.
Welke functies moet uw poolhouse vervullen? Denk goed na over de voorzieningen die u wilt plaatsen: keuken, gas en elektriciteit, verwarming, …
Vergeet zeker niet de stedenbouwkundige regels na te gaan. Hoe hoog mag u bouwen, op welke plek,…?

Laat u inspireren in onze Poolhouse Plaza showroom

Bezoek onze Poolhouse Plaza showroom

Onze mooiste realisaties in een prachtig inspiratieboek

Ons inspiratieboek downloaden