Sluit Poolhouse Plaza
De grootste showroom met poolhouses in België. Elke dag open.
Nieuws
3 juni 2022

Zomerse Opendeurdagen op 18 en 19 juni

Op zoek naar een poolhouse, tuinkamer of bijgebouw op maat? Kom dan zeker eens vrijblijvend langs naar onze opendeurdagen op zaterdag 18 juni en zondag 19 juni om inspiratie op te doen voor de poolhouse of tuinkamer van uw dromen!

 

Win een weekend aan zee én geniet van zomerse condities!

Aangezien de zomer voor de deur staat, hebben wij gekozen om ons opendeurweekend om te dopen tot de Summer Kickoff. Naast een zomerse showroomsfeer, kan u tijdens ons opendeurweekend genieten van zomerse condities op ons totale gamma van poolhouses en buitenconstructies. Als u daarenboven uw poolhouse project vastlegt bij ons op 18 of 19 juni, krijgt u niet alleen een zomers cadeau maar maakt u ook kans op een weekendje met twee aan zee dat wij zullen verloten onder onze kopende klanten. Genoeg redenen dus om onze opendeurdagen te bezoeken!

 

Praktische informatie

Onze opendeurdagen vinden plaats in onze showroom in de Jacquetboslaan 1 te Dottenijs waar u op een oppervlakte van 3.000m² tal van poolhouses kan bewonderen. Ons Summer Kickoff opendeurweekend gaat door op zaterdag 18 juni van 9u tot 18u30 en op zondag 19 juni van 14u tot 18u30. U kan daarnaast ook gratis parkeren aan onze makkelijk te bereiken showroom. Meer informatie over onze belevingsshowroom vindt u via deze link.

 

Maak een afspraak of kom vrijblijvend langs

Onze Summer Kickoff opendeurdagen zijn gratis en toegankelijk voor iedereen. U hoeft dus geen voorafgaande afspraak vast leggen voor extra informatie in te winnen of een gratis offerte voor uw poolhouse te ontvangen. Wenst u toch meteen geholpen te worden door één van onze projectadviseurs? Maak dan voor vrijdag 17 juni een vrijblijvende afspraak via ons Google formulier dat u kan terugvinden via deze link.